▌În ce constă decodarea prin imei?

Decodarea prin IMEI constă în eliminarea IMEI-ului telefonului dumneavoastră, din baza de date a operatorului de telefonie care vă restricționează accesul la alți operatori de telefonie.

De exemplu: Dacă telefonul Samsung S9 cu IMEI: 357820080063XXX, este blocat în Vodafone, acesta nu poate fi folosit în altă rețea precum Orange, Telekom, etc., decât după eliminarea IMEI-ului din baza de date Vodafone. Așa cum am scris și mai sus, această metodă de decodare este 100% sigură, recomandată și chiar folosită de producătorii de telefoane mobile dar și de operatorii de telefonie.

▌Cum pot decoda un telefon?

Procedura este destul de simplă și constă în 3 pași:

1. Verificăm IMEI-ul telefonului.

2. Vă comunicăm prețul și timpul de așteptare pentru serviciul de decodare.

3. După confirmarea plații, IMEI-ul este trimis la decodat.

Bineînțeles că oferim ajutorul necesar, telefonic, pentru a introduce codurile de deblocare sau actualizare a soft-ului.

▌Căt durează?

Durata de deblocare variază în funcție de serviciul folosit. De exemplu: Obținerea codurilor pentru deblocare Samsung, poate dura de la minim 25 minute până la 48 de ore. Alt exemplu: Pentru decodarea iPhone XS, aici nu mai e valabilă metoda prin coduri de deblocare, poate dura între 1 și 3 zile. După verificarea IMEI-ului, am să va comunic prețul și durata serviciului folosit și doar dacă sunteți de acord, continuăm cu efectuarea plății.

▌Cum achit?

Momentan, modalitățile de plată sunt prin: Plata cu cardul, PayPal, Revolut, Transfer bancar sau cash la punctul nostru de lucru din Ploiesti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *